Τα πλάνα επί πληρωμή χρεώνονται σύμφωνα με το πλάνο που επιλέγει ο πελάτης ή με την εμπορική συμφωνία που υπογράφεται μαζί του. Τα όρια του πλάνου μπορεί να περιλαμβάνουν όγκο θεμάτων, εύρος παρακολούθησης, κανόνες πρόσβασης στο workspace ή άλλους κανόνες δικαιωμάτων που εφαρμόζει το προϊόν.
Οι συνδρομές επί πληρωμή ανανεώνονται αυτόματα για διαδοχικές περιόδους χρέωσης – μηνιαίες, εκτός αν η εμπορική συμφωνία ορίζει διαφορετικά – στην τιμή που ισχύει κατά την ανανέωση, μέχρι να ακυρωθούν. Οι αλλαγές τιμών και οι αναπροσαρμογές χωρητικότητας ανακοινώνονται τουλάχιστον 30 ημέρες πριν από την ανανέωση στην οποία αφορούν.
Μια συνδρομή μπορεί να ακυρωθεί ανά πάσα στιγμή από τις Ρυθμίσεις, Χρεώσεις μέσα στο προϊόν: με το ίδιο μέσο με το οποίο αγοράστηκε, χωρίς τηλεφώνημα, επιστολή ή συζήτηση παρακράτησης. Η ακύρωση ισχύει στο τέλος της πληρωμένης περιόδου, το workspace συνεχίζει να λειτουργεί μέχρι τότε και δεν γίνεται καμία περαιτέρω χρέωση. Η ακύρωση σταματά τη χρέωση· δεν διαγράφει το workspace – η σελίδα φορητότητας δεδομένων και εξόδου περιγράφει πώς εξάγετε τα δεδομένα και πώς ακολουθεί η διαγραφή.